HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English


Weboldal alcíme
KÁROLYI ÉTTEREM
RESTAURANT


KÁROLYI ÉTTEREM BUDAPESTMegérkezett az új étlap  !

Séfasszonyunk Kiss Aranka elkészítette új, nyári étlapunkat amivel június 10. től ,várjuk szeretettel a kedves vendégeinket! 

Jöjjenek el és kóstolják meg a házias ízeket gyönyörű tálalásban.Értékelj vagy csak nézd meg mit írtak rólunk a Tripadvisor - on !

Táplálék allergiás vendégeinknek

Éttermünk 2016 ban nagy változáson ment keresztül. Ugy döntöttünk, hogy nagyobb figyelmet fordítunk az allergiás vendégek igényeinek, glutén mentesé tettük a konyhánket ami nem csak abból áll, hogy garantáltan gluténmentes alapanyagokat használunk, saját magunk sütjük a gluténmentes kenyeret hanem átszerveztük a munka folyamatokat és elválasztottunk egy külön helyiséget ahol a lisztes áruval dolgozunk .

Étlapunk összeállításánál arra is törekszünk, hogy  laktózmentes, vegán, és cukormentes fogások is szerepeljenek a fogások között .

  

Borlapunk

Egy jó ebédhez vagy vacsorához elengedhetetlen a finom ételekhez harmonizáló bor. Borlapunkon a legnagyobb magyar pincészetek mellett a saját borunkat a Bogyai Vulcanust  is megtalálhatják .

Élő zene 

Este hét órától zongora szórakoztatja a kedves vendégeket. A repertoár hihetetlenül színes és minden korosztálynak szórakoztató, a régi magyar slágerektől a klasszikusokig, modern pop zenék, Rock, Funky és akar a kedvenc sorozatunk betét dala is felcsendülhet vacsora közben. Ne csodálkozzunk ha nem csak a szánk mozog evés közben hanem a lábak is az asztal alatt .

Szolgáltatások

Bankkártya elfogadás,OTP Szép kártya , Erzsébet utalvány, Wifi, Parkoló, Gyermek szék


1053 Budapest, Károlyi utca 16.                      Table reservation: +36 1 328 02 40                         Opening hours :12.00-23.00                             info@karolyietterem.hu