GB
English
HU
Magyar
GB
English


Weboldal alcíme
KÁROLYI ÉTTEREM
RESTAURANT


KÁROLYI ÉTTEREM BUDAPESTSzilveszteri menü

Libamáj, marha java tésztában, kecske sajttal, birsalmával, juharsziruppal

Marha erőleves kötözött zöldségekkel

Tőkehal őszi zöldségekkel, citromborsos fehérbor mártással

Vaddisznó-szűz, dödöllével, barna mártással, kucsmagombával, karamellizált hagymával

Gesztenye hab whisky-s narancsmártással, vanília fagylalttal, mangóval, mandulás keksszel

A menü tartalmaz egy pohár pezsgőt és fogyasztást az éjféli büfé asztalról.

Menü ára 19,900 Forint.

A menü ára nem tartalmazza a 10°% szervízdíjat


Megérkezett a téli étlap !

Séfasszonyunk Kiss Aranka elkészítette új, téli étlapunkat amivel mától (November 20) ,várjuk szeretettel a kedves vendégeinket! 

Jöjjenek el és kóstolják meg a házias ízeket gyönyörű tálalásban.Értékelj vagy csak nézd meg mit írtak rólunk a Tripadvisor - on !

Táplálék allergiás vendégeinknek

Éttermünk 2016 ban nagy változáson ment keresztül. Ugy döntöttünk, hogy nagyobb figyelmet fordítunk az allergiás vendégek igényeinek, glutén mentesé tettük a konyhánket ami nem csak abból áll, hogy garantáltan gluténmentes alapanyagokat használunk, saját magunk sütjük a gluténmentes kenyeret hanem átszerveztük a munka folyamatokat és elválasztottunk egy külön helyiséget ahol a lisztes áruval dolgozunk .

Étlapunk összeállításánál arra is törekszünk, hogy  laktózmentes, vegán, és cukormentes fogások is szerepeljenek a fogások között .

  

Borlapunk

Egy jó ebédhez vagy vacsorához elengedhetetlen a finom ételekhez harmonizáló bor. Borlapunkon a legnagyobb magyar pincészetek mellett a saját borunkat a Bogyai Vulcanust és egy kedves barátunk, fiatal  borosgazda Német Miklós balatoni borait is megtalálhatják .

Élő zene 

Este hét órától zongora szórakoztatja a kedves vendégeket. A repertoár hihetetlenül színes és minden korosztálynak szórakoztató, a régi magyar slágerektől a klasszikusokig, modern pop zenék, Rock, Funky és akar a kedvenc sorozatunk betét dala is felcsendülhet vacsora közben. Ne csodálkozzunk ha nem csak a szánk mozog evés közben hanem a lábak is az asztal alatt .

Szolgáltatások

Bankkártya elfogadás,OTP Szép kártya , Erzsébet utalvány, Wifi, Parkoló, Gyermek szék


1053 Budapest, Károlyi utca 16.                      Table reservation: +36 1 328 02 40                         Opening hours :12.00-23.00                             info@karolyietterem.hu