HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English


Weboldal alcíme
KÁROLYI ÉTTEREM
RESTAURANT


KÁROLYI ÉTTEREM BUDAPEST

kerthelyiség
Kedves Vendégeink!
Kibővult ebéd ajánlatunkal várjuk önöket tágas kerthelyiségünkben!
Gyertek és válasszatok 2 fogásos ajánlatainkból, vagy kóstold meg kedvenc ételeinket kedvezményes áron 12:00-15:00 óráig teraszunkon .

Hétvégenként 3 fogásos ajánlat 3300 forintért !!
Töltődj fel ebéd szünetben, szervezd hozzánk családi, üzleti ebéded, vagy találkozz a barátokkal!
A belváros szívében, kertes udvarban, gesztenyefák alatt, kényelmesen ebédelhetsz természetesen a kötelező óvintézkedések betartása mellett.
/akár elvitelre is /

Az aktuális napi ajánlatot megtalod a Facebook oldalunkon vagy a NAPI AJÁNLAT MENÜPONTBAN .
[❗] Foglalj asztalt és az ebéd után a kávéra vendégünk vagy! [❗]

Megérkezett az új étlap  !

Séfasszonyunk, Kiss Aranka elkészítette új, nyári étlapunkat, amivel május 15 -től várjuk szeretettel a kedves Vendégeinket! 

Jöjjenek el és kóstolják meg a házias ízeket gyönyörű tálalásban.Értékelj vagy csak nézd meg mit írtak rólunk a Tripadvisor - on !

Táplálék allergiás vendégeinknek

Éttermünk 2016-ban nagy változáson ment keresztül. Úgy döntöttünk, hogy nagyobb figyelmet fordítunk az allergiás vendégeink igényeire, gluténmentessé alakítottuk át a konyhánkat, ami nem csak abból áll, hogy garantáltan gluténmentes alapanyagokat használunk, saját magunk sütjük a gluténmentes kenyeret, hanem átszerveztük a munka folyamatokat és elválasztottunk egy külön helyiséget, ahol a lisztes áruval dolgozunk .

Étlapunk összeállításánál arra is törekszünk, hogy  laktózmentes, vegán- és cukormentes fogások is szerepeljenek a fogások között .

  

Borlapunk

Egy jó ebédhez vagy vacsorához elengedhetetlen a finom ételekhez harmonizáló bor. Borlapunkon a legnagyobb magyar pincészetek mellett a saját borunkat, a Bogyai Vulcanust  is megtalálhatják.

Élő zene 

Este hét órától élő zongorajáték szórakoztatja a kedves Vendégeket. A repertoár hihetetlenül színes és minden korosztálynak szórakoztató, a régi magyar slágerektől a klasszikusokig, modern popzenék, Rock, Funky és akár a kedvenc sorozatunk betétdala is felcsendülhet vacsora közben. Ne csodálkozzunk, ha nem csak a szánk mozog evés közben, hanem a lábak is az asztal alatt!

Szolgáltatások

Bankkártya elfogadás, OTP Szép kártyaWifi, Parkoló, Gyermek szék


1053 Budapest, Károlyi utca 16.                      Table reservation: +36 1 328 02 40                         Opening hours :12.00-23.00                             info@karolyietterem.hu