HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English


Weboldal alcíme
KÁROLYI ÉTTEREM
RESTAURANT

KÁROLYI ÉTTEREM BUDAPEST

Kedves Vendégeink!


Telefonos előrendelés +36 1 328 02 40

Éttermünkben lehetőség van ételeinket elvitelre kérni vagy házhoz rendelni  a három nagy kiszállítós applikáción keresztül.


A BOLT szállít a legmesszebbre (7km). Ha nem találsz minket a Wolton vagy a Netpincéren, ott keress!

Az aktuális heti ebéd ajánlatot megtalod a Facebook oldalunkon vagy a HETI AJÁNLAT MENÜPONTBAN .

Csak elvitel és kiszállítás

Étlapunkra most olyan ételeket válogattunk amellyek jól csomagolhatóak, szállíthatóak és minőségüket nem veszítik azidő alatt, míg az asztalra kerülnek.

Rendeljék meg vagy vigyék haza a tőlünk megszokott kiváló minőséget és házias ízeket Értékelj vagy csak nézd meg mit írtak rólunk a Tripadvisor - on !

Táplálék allergiás vendégeinknek

Éttermünk 2016-ban nagy változáson ment keresztül. Úgy döntöttünk, hogy nagyobb figyelmet fordítunk az allergiás vendégeink igényeire, gluténmentessé alakítottuk át a konyhánkat, ami nem csak abból áll, hogy garantáltan gluténmentes alapanyagokat használunk, saját magunk sütjük a gluténmentes kenyeret, hanem átszerveztük a munka folyamatokat és elválasztottunk egy külön helyiséget, ahol a lisztes áruval dolgozunk .

Étlapunk összeállításánál arra is törekszünk, hogy  laktózmentes, vegán- és cukormentes fogások is szerepeljenek a fogások között .

  

Borlapunk

Egy jó ebédhez vagy vacsorához elengedhetetlen a finom ételekhez harmonizáló bor. Borlapunkon a legnagyobb magyar pincészetek mellett a saját borunkat, a Bogyai Vulcanust  is megtalálhatják.

Élő zene 

Sajnos csak tavasztól, reményeinkben!!

:(

Este hét órától élő zongorajáték szórakoztatja a kedves Vendégeket. A repertoár hihetetlenül színes és minden korosztálynak szórakoztató, a régi magyar slágerektől a klasszikusokig, modern popzenék, Rock, Funky és akár a kedvenc sorozatunk betétdala is felcsendülhet vacsora közben. Ne csodálkozzunk, ha nem csak a szánk mozog evés közben, hanem a lábak is az asztal alatt!

Szolgáltatások

Bankkártya elfogadás, OTP Szép kártyaWifi, Parkoló, Gyermek szék


1053 Budapest, Károlyi utca 16.                      Table reservation: +36 1 328 02 40                         Opening hours :12.00-23.00                             info@karolyietterem.hu