HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English


Weboldal alcíme
KÁROLYI ÉTTEREM
RESTAURANT


KÁROLYI ÉTTEREM BUDAPESTétel elvitelre elvitel elviteles melegétel házhozszállítás 


Nyitvatartás és meleg étel elvitelre


Kedves Vendégeink!

Ezúton tájékoztatjük Önöket , hogy a kialakult helyzet és a március 16.-án hozott kormányrendelet miatt csak ebédidőben, 12:00-től 15:00-ig vagyunk nyitva.

A megváltozott körülmények miatt lehetőséget kínálunk arra, hogy meleg ételt tudjon elvinni és így gondoskodjon a Családjáról, Szeretteiről.

A környezettudatosság érdekében kérjük, hogy aki teheti hozzon magával erre a célra, tiszta, megfelelő méretű és jól záródó ételtároló dobozt.

Természetesen tudunk mi is adni ilyet, de ha lehet, védjük a környezetet és minél kevesebb egyszer haszálatos műanyagot használjunk!

Kiatartást és mindenki vigyázzon Magára és Családjára!


​Elvitelre kérhető ételek

Levesek:

Húsleves
Gulyásleves
Harcsa halászlé

Napi zöldség krémleves


Főételek:
Vajban párolt csirkemell pestos rizzsel
Fogasfilé füstölt sajttal baconban sütve, túrós tagliatellével paprikás krémmártással
Töltött káposzta tejföllel, sült debrecenivel

Borjúpaprikás nokedlivel és savanyúsággal
Cukkini fasírt párolt rizzsel

Levesek ára:  800 Ft /4dl/

Főételek ára: 1800Ft
Elviteles doboz: 100 Ft/db


Ezek mellett az aktuális étlapunkról is lehet választani!

Parkolás az átvétel idejére megoldható az udvarban, előzetes egyeztetéssel.

Telefonos előrendelés +3613280240

+36204151596

Megérkezett az új étlap  !

Séfasszonyunk, Kiss Aranka elkészítette új, téli étlapunkat, amivel december 4-től várjuk szeretettel a kedves Vendégeinket! 

Jöjjenek el és kóstolják meg a házias ízeket gyönyörű tálalásban.Értékelj vagy csak nézd meg mit írtak rólunk a Tripadvisor - on !

Táplálék allergiás vendégeinknek

Éttermünk 2016-ban nagy változáson ment keresztül. Úgy döntöttünk, hogy nagyobb figyelmet fordítunk az allergiás vendégeink igényeire, gluténmentessé alakítottuk át a konyhánkat, ami nem csak abból áll, hogy garantáltan gluténmentes alapanyagokat használunk, saját magunk sütjük a gluténmentes kenyeret, hanem átszerveztük a munka folyamatokat és elválasztottunk egy külön helyiséget, ahol a lisztes áruval dolgozunk .

Étlapunk összeállításánál arra is törekszünk, hogy  laktózmentes, vegán- és cukormentes fogások is szerepeljenek a fogások között .

  

Borlapunk

Egy jó ebédhez vagy vacsorához elengedhetetlen a finom ételekhez harmonizáló bor. Borlapunkon a legnagyobb magyar pincészetek mellett a saját borunkat, a Bogyai Vulcanust  is megtalálhatják.

Élő zene 

Este hét órától élő zongorajáték szórakoztatja a kedves Vendégeket. A repertoár hihetetlenül színes és minden korosztálynak szórakoztató, a régi magyar slágerektől a klasszikusokig, modern popzenék, Rock, Funky és akár a kedvenc sorozatunk betétdala is felcsendülhet vacsora közben. Ne csodálkozzunk, ha nem csak a szánk mozog evés közben, hanem a lábak is az asztal alatt!

Szolgáltatások

Bankkártya elfogadás, OTP Szép kártyaWifi, Parkoló, Gyermek szék


1053 Budapest, Károlyi utca 16.                      Table reservation: +36 1 328 02 40                         Opening hours :12.00-23.00                             info@karolyietterem.hu